uw onafhankelijke designer

Een onafhankelijke specialist voor uw keuken of badkamer

 

De aanschaf van een nieuwe keuken is geen sinecure, laat je adviseren door een onafhankelijke specialist

Het gaat om veel geld, gebruiksgemak en esthetische waarde.
Een goed advies van een onafhankelijke specialist voorkomt een woud aan offertes en een lange rondgang langs diverse keukenzaken. Maak daarom eerst kennis met het HKB.

Keukens ontwerpen

Het is al vele jaren een passie van Evelien Groeneveld. Gepokt en gemazeld bij twee gerenommeerde keuken-en interieurbouw bedrijven, heeft zij in 2008 een nieuw concept neergezet.
“Ik heb geen keukenspeciaalzaak, maar geef de klant alle bagage mee, die nodig is bij de aanschaf van een keuken. Ik vind het belangrijk dat iedereen een goed advies van een onafhankelijke specialist moet kunnen krijgen bij de aanschaf van een keuken of badkamer en op deze manier de voor en nadelen van zijn keuze weet om zo tot een wel overwogen beslissing te komen”.

De afspraak is bij u thuis,

zodat de ruimte kan worden bekeken waar de nieuwe keuken gaat komen. Samen stellen we een compleet ontwerp samen, van kasten, apparatuur tot accessoires. U krijgt een onafhankelijk advies over materiaalkeuze, stijl, kleur en alle andere benodigdheden.

Worden de kasten gemaakt van spaanplaat of is watervast verlijmd multiplex beter geschikt, wat is het verschil tussen kunststof ommanteld en acryl, wat zijn de nadelen van massief hout en is composiet, HPL of Ceramistone het meest onderhoudsvriendelijke werkblad.
Al deze vragen en nog veel meer komen aan de orde.

Aan het einde van het traject krijgt u een map waar alle gegevens tot in detail in zitten, met de correcte prijs van de ontworpen keuken.
Als u daarmee naar een keukenspeciaalzaak gaat, beschikt u over een zeer sterke onderhandelingspositie, dat kan op een verkoopprijs van 15.000,- wel 3000,- schelen.
Het Keukenontwerp Bureau gaat uit van de wensen van de klant en zoekt daar de juiste keukenzaak bij.
U bent natuurlijk vrij om uw keuze te maken, maar de zaken die Het Keukenontwerp Bureau aanraadt, kunnen in ieder geval de gewenste keuken leveren met een goede service en tegen een voordelige prijs.

Het Keukenontwerp Bureau verkoopt zelf geen complete keukens, maar desgewenst wel losse artikelen voor degene die zelf de keuken of badkamer gaat bouwen of verbouwen. Zie voor meer info zelfbouwen keuken

Het is even wennen,

maar bij aankoop van een nieuwe woning schakel je ook een makelaar als expert in.
Waarom zou je dan geen deskundig advies inwinnen bij de aanschaf van een keuken of badkamer?
Het scheelt gigantisch veel tijd en geld en u krijgt wat u graag wilt, niet wat de keukenverkoper graag verkoopt.
Gemak dient de mens meer en meer, Het Keukenontwerp Bureau past in deze trend.
Een eindeloze zoektocht langs tientallen zaken behoort voorgoed tot het verleden.”

Heeft u vragen of wilt een afspraak maken, vul uw gegevens in op contact

Evelien Groeneveld, Keukenontwerper, ontwerpster, onafhankelijk, ervaring

Prettig kennis te maken en graag tot ziens.