uw onafhankelijke designer

De werkwijze bij een nieuwe of te renoveren badkamer 

Gaat u zelf uw badkamer aanpakken, laat u dit doen door een bekende of via Het Keukenontwerp Bureau, dan heeft u aan ons een goede partner.

Na een bezoek bij u thuis waar alles ingemeten wordt en een eerste indeling gemaakt wordt, gaan we samen naar de toonzaal van Plieger. Dit is geen winkel maar een groothandel en zij verkopen dus niets aan particulieren. Hier vindt u wel heel veel opstellingen en bespreken we samen met één van de adviseurs alle mogelijkheden.

U krijgt naderhand een uitgewerkte map met sfeerimpressie, frontaanzichten en plattegrond samen met een omschrijving en prijsopgave van de uitgezochte materialen thuisgestuurd.

Prijzen

De prijs voor dit gehele pakket 425,- excl. BTW. Exclusief reiskosten á 0,45 euro per km buiten een gebied van 30 km vanaf postcode 7335 BC

Heeft u voldoende aan een advies en ontwerp, maar zonder het bezoek aan Plieger? Dan is de prijs 385,– excl. BTW en reiskosten. Hiermee heeft u een onafhankelijk advies en alle benodigde informatie in handen om tot een goed eindresultaat te komen.

Begeleiding bouwproject

Ook kunnen wij het totale verbouwtraject voor u begeleiden en verzorgen. Kosten zijn afhankelijk van de gemaakte uren.

Leveren materialen

Voor uw badkamer leveren wij, op verzoek, verschillende stijlen wastafels, baden, meubels, kranen, tegels etc. Vraag naar de mogelijkheden.

Voor vragen of leveringen kunt u contact opnemen.

ruime badkamer met schuin ligbad en een oranje geschilderde wand

Een ruime badkamer waar je vrolijk van wordt, met schuin ligbad en een oranje geschilderde wand