uw onafhankelijke designer
Technische tekening keuken voor aannemer

De technische tekening van de keuken, ook wel aansluittekening of leidingschema genoemd, heeft de aannemer nodig.

De aannemer zal in een vroeg stadium van de bouw een installatie tekening van de keuken willen. Normaal gesproken maakt de keukenzaak deze voor u, maar alleen als u een keuken daadwerkelijk gekocht heeft. Maar wilt u nu al een keuken kopen? Dat is nu niet meer noodzakelijk.

Kopers van een keuken bij Ikea ontvangen geen technische tekening. Ook voor u maken wij een aansluittekening voor degene die het aansluitwerk gaat verrichten. Zo heeft u de perfecte voorbereiding en past de keuken in 1 keer precies goed.

De technische tekening kunnen wij voor u maken zonder dat er een keuken gekocht is. Naar aanleiding van uw schets en plattegrond van de architect of via een skype sessie met ons tekenprogramma wordt de opstelling duidelijk. De communicatie loopt in principe via mail en eventueel een kort gesprek via skype of telefonisch. Nadat uw plannen duidelijk zijn, wordt de technische tekening gemaakt en in pdf bestand naar u gemaild.

De prijs is afhankelijk van het aantal gewerkte uren, maar het is al  mogelijk om deze vanaf € 100,- te maken. Het uurtarief is € 40,- excl. 21% BTW. Gemiddelde prijs van een tekening is € 120,- excl. BTW. U ontvangt ook een cadeaubon twv  € 100,- van één van de keukenzaken waar Het Keukenontwerp Bureau vaak mee samenwerkt.

Neem contact op via deze link

Zijn uw keukenplannen nog niet helemaal duidelijk, dan is het mogelijk om eerst een advies/ontwerp gesprek te voeren. Dit kan bij u aan huis of via Skype. We bespreken dan uw wensen en bekijken de mogelijkheden.

Via Skype kunt u meekijken met het tekenprogramma om direct visueel te krijgen hoe de plannen eruit komen te zien. Met het tekenprogramma kunnen we verschillende opties uitwerken en kunt u uw keuze maken voor de opstelling en stijl. Exacte kleuren uitzoeken is moeilijk op deze manier want uw scherm kan de kleur heel anders laten zien dan voorgesteld wordt. Wel is het mogelijk om op deze manier een goed beeld te krijgen van de sfeer. Ook kunnen we de ruimte inrichten met meubels etc. U ziet wel, er is veel mogelijk en het is ontzettend leuk om uw toekomstige woning in te richten en te zien of dit is wat u voor ogen had.