uw onafhankelijke designer
Technische tekening keuken voor aannemer, installatietekening. leidingschema, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn, Groningen, Friesland, 's-Hertogenbosch, Venlo, Den Haag

 

De technische tekening van de keuken en badkamer, ook wel aansluittekening of leidingschema genoemd, heeft de aannemer nodig.

De aannemer zal in een vroeg stadium van de bouw een installatie tekening vragen. De keukenzaak of sanitairwinkel maakt deze voor u, maar alleen als u daadwerkelijk gekocht heeft. Maar wilt u nu al kopen? HKB maakt de technische tekening voor u zonder aankoop van de keuken of badkamer.

Een technische tekening maken kan in principe iedereen, maar Het Keukenontwerp Bureau adviseert u ook desgewenst. Onafhankelijk advies van een professional in de keukenwereld en binnenhuis architectuur, dat geeft rust en vertrouwen. meer info

Kopers van een keuken bij Ikea ontvangen daar geen technische tekening. Ook voor u maken wij ook een aansluittekening. Zo heeft u de perfecte voorbereiding en past de keuken in 1 keer precies goed.

Naar aanleiding van uw schets en plattegrond van de architect en des gewenst via een skype sessie met ons tekenprogramma wordt de opstelling duidelijk. De communicatie loopt in principe via mail en eventueel een kort gesprek via skype of telefonisch. Nadat uw plannen duidelijk zijn, wordt de technische tekening gemaakt en in pdf bestand naar u gemaild.

De prijs is afhankelijk van het aantal tekeningen die gemaakt moeten worden en of er nog skype gesprekken nodig is.
Zonder skype gesprek is de prijs tussen de € 100,- en € 150,- excl. 21% BTW .

Het uurtarief voor skype is € 40,- excl. 21% BTW.

U ontvangt ook een cadeaubon twv  € 100,- van één van de keukenzaken waar Het Keukenontwerp Bureau vaak mee samenwerkt.

Neem contact op via deze link

Samen uw keuken of badkamer ontwerpen

Zijn uw plannen nog niet helemaal duidelijk, dan is het mogelijk om eerst een advies/ontwerp gesprek te voeren. Dit kan bij u aan huis of via Skype. We bespreken dan uw wensen en bekijken de mogelijkheden.

Via Skype kunt u meekijken met het tekenprogramma om direct visueel te krijgen hoe de plannen eruit komen te zien. Met het tekenprogramma kunnen we verschillende opties uitwerken en kunt u uw keuze maken voor de opstelling en stijl. Exacte kleuren uitzoeken is moeilijk op deze manier want uw scherm kan de kleur heel anders laten zien dan voorgesteld wordt. Wel is het mogelijk om op deze manier een goed beeld te krijgen van de sfeer. Ook kunnen we de ruimte inrichten met meubels etc. U ziet wel, er is veel mogelijk en het is ontzettend leuk om uw toekomstige woning in te richten en te zien of dit is wat u voor ogen had.

Meer zien van Het Keukenontwerp Bureau? klik hier


 


Onderstaand een aantal bouwbedrijven waar wij technische tekeningen aan leveren


https://www.vanwanrooij.nl/


https://www.bots.nl/


https://www.groothuisbouw.nl/


https://www.eracontour.nl/home


https://www.nikkels.nl


https://www.ikea.com/nl


https://www.vmierlo.nl/


https://www.heutinkgroep.nl/


https://www.bamwonen.nl/


https://batenburgbv.nl/